Η Εταιρία

company_profile_ihear

Η εταιρία “INTELLIGENT Hearing” ιδρύθηκε το 2004 και ανέλαβε άμεσα, ως αποκλειστικό της αντικείμενο τότε, την προώθηση και επιστημονική υποστήριξη των Εμφυτευμάτων Ακοής της εταιρίας MED-EL Αυστρίας, τόσο των Κοχλιακών Εμφυτευμάτων “MED-EL”, όσο και των Ακουστικών Εμφυτευμάτων “Vibrant MED-EL”, ως αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η “INTELLIGENT Hearing” πρακτικά ανέλαβε τη συνέχιση της επιτυχημένης δραστηριότητας της εταιρίας “MED-EL Hellas”, η οποία, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, καθιέρωσε τη MED-EL στην Ελλάδα ως την πρώτη εταιρία Κοχλιακών Εμφυτευμάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το Σεπτέμβριο του 1993, που έλαβε χώρα η πρώτη Κοχλιακή Εμφύτευση στην Ελλάδα σε Δημόσιο Νοσοκομείο, η MED-EL είναι η μοναδική εταιρία που πραγματοποιούσε συστηματικά Κοχλιακές Εμφυτεύσεις στη χώρα έως και το 1998, με απόλυτη επιτυχία.

Σήμερα, η “INTELLIGENT Hearing” συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αφοσίωση την προώθηση των προϊόντων MED-EL, με κεφάλαιο την πολυετή εμπειρία των στελεχών της. Βασικός σκοπός και στόχος της εταιρίας παραμένει η σωστή και πλήρης ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις κοχλιακές εμφυτεύσεις ιατρών, άλλων ειδικών και υποψηφίων χρηστών, ώστε να επιλέγουν σωστά, κάθε φορά, τη βέλτιστη δυνατή λύση για την αντιμετώπιση της βαριάς και πολύ βαριάς μορφής βαρηκοΐας ή κώφωσης με τα εμφυτεύματα ακοής της εταιρίας μας.

Επιπρόσθετα, από τα μέσα του 2008, η “INTELLIGENT Hearing” διαθέτει και σειρά άλλων αναλωσίμων και μη ιατρικών προϊόντων, στο πεδίο κυρίως της χειρουργικής ΩΡΛ ειδικότητας αλλά και του ιατρείου γενικότερα. Τα προϊόντα αυτά διατίθενται πλέον από την εταιρία του ομίλου μας “IntelligENT Medical”.