background

Kαλώς ορίσατε στην
Intelligent Hearing

Σχετικά με την
intelligent hearing

Η εταιρία "INTELLIGENT Hearing" ιδρύθηκε το 2004 και ανέλαβε άμεσα, ως αποκλειστικό της αντικείμενο τότε, την προώθηση και επιστημονική υποστήριξη των Εμφυτευμάτων Ακοής της εταιρίας MED-EL Αυστρίας, τόσο των Κοχλιακών Εμφυτευμάτων "MED-EL", όσο και των Ακουστικών Εμφυτευμάτων "Vibrant MED-EL", ως αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η "INTELLIGENT Hearing" πρακτικά ανέλαβε τη συνέχιση της επιτυχημένης δραστηριότητας της εταιρίας "MED-EL Hellas", η οποία, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '90, καθιέρωσε τη MED-EL στην Ελλάδα ως την πρώτη εταιρία Κοχλιακών Εμφυτευμάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το Σεπτέμβριο του 1993, που έλαβε χώρα η πρώτη Κοχλιακή Εμφύτευση στην Ελλάδα σε Δημόσιο Νοσοκομείο, η MED-EL είναι η μοναδική εταιρία που πραγματοποιούσε συστηματικά Κοχλιακές Εμφυτεύσεις στη χώρα έως και το 1998, με απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερα
Ακούστε τη ζωή!<br>Φυσικά! image

Ακούστε τη ζωή!
Φυσικά!

Τα συστήματα ακουστικών εμφυτευμάτων είναι σχεδιασμένα για να αποκαθιστούν την ακοή σε άτομα, τα οποία δεν έχουν ικανοποιητικό όφελος από τα ακουστικά βαρηκοΐας.

Ένα σύστημα ακουστικού εμφυτεύματος αποτελεί το συνδυασμό ενός εσωτερικού εμφυτεύματος και ενός εξωτερικού επεξεργαστή ήχου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ακουστικών εμφυτευμάτων - όπως κοχλιακό εμφύτευμα, εμφύτευμα μέσου ωτός ή εμφύτευμα οστέινης αγωγιμότητας - σχεδιασμένα για διαφορετικούς τύπους βαρηκοΐας.